И все пак, пълната сервизна история е най-важна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цена Alfa 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеИ все пак, пълната сервизна история е най-важна.така че гаранция нямаш,най-добре е сам да си избереш колата,но не всички имат тази възможност.Аз все повече се замислям за този вариант,да отида до Италия и да си я избера
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВ случая имам предвид кола закупена от ММ, с истинска сервизна книжка.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКат знам ММ какъв сервиз са,направо ми се отщява да знаеш
СТРАШЕНsigpic
Comment
-
Защо така обърквате хората бе хора какви са тези космически цени...най-елементарното е да се отвори mobile-то и да се види как вървят цените аз си купих Алфа 147 за 10 000 лв и до сега не съм и сменял нищо и няма нищо счупено развалено или неработещо!
Comment
-
Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщениеЗащо така обърквате хората бе хора какви са тези космически цени...най-елементарното е да се отвори mobile-то и да се види как вървят цените аз си купих Алфа 147 за 10 000 лв и до сега не съм и сменял нищо и няма нищо счупено развалено или неработещо!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщениеЗащо така обърквате хората бе хора какви са тези космически цени...най-елементарното е да се отвори mobile-то и да се види как вървят цените аз си купих Алфа 147 за 10 000 лв и до сега не съм и сменял нищо и няма нищо счупено развалено или неработещо!
Ако я беше взел за 6-7000лв., до сега да си налял още 2-3000лв. и пак да стане 10 000 и да си доволен от неяsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщениеЗащо така обърквате хората бе хора какви са тези космически цени...най-елементарното е да се отвори mobile-то и да се види как вървят цените аз си купих Алфа 147 за 10 000 лв и до сега не съм и сменял нищо и няма нищо счупено развалено или неработещо!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеМоят съвет е да търсите поддържана кола, дори да е на 200 000км. (реални).
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеТака че всичко е въпрос на късмет и много гледане преди да се купи колата.
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеДругото, което бих ви посъветвал е да отидете до Германия и да си изберете кола от там"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
Абсолютно......лично аз вече кола от БГ никога.....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщение2002 годинаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
но има и в цената разлика!!!
аз моята я взех и с всичко сменено и застраховки ми легна 10к. всичко работи, няма забележки на пръв поглед, двигателя е ОК, всичко...не смятам че даването на повече пари гарантира качествена покупка, поне не във всеки случай
успех в търсенето!Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение...не смятам че даването на повече пари гарантира качествена покупка, поне не във всеки случай ...
Има дори книга, в която се описва това като похват за успешна продажба, написана от Робърт Чалдиниsigpic
Comment
Comment